Nieuwe eigenaren Maran

21 Oktober 2021

Zoals enkele van u wellicht al hadden begrepen hebben wij , Piet Jan van Schie en Manfred Gubbels, vorig jaar besloten om een nieuwe enthousiaste eigenaar te vinden voor Maran Yachtcharter die een goed vervolg zou kunnen geven aan ons gerenommeerde watersportbedrijf. Dit om na respectievelijk 36 en 26 jaar werkzaam te zijn voor Maran tijd te maken om nieuwe uitdagingen te kunnen omarmen. Inmiddels zijn er nieuwe enthousiaste eigenaren gevonden voor ons mooie bedrijf, in de persoon van Hilda Jansma en Jan Taekema. Met ingang van 01-11-2021 zijn zij de nieuwe eigenaren, natuurlijk gooien wij niet direct de lijnen los en zullen samen met hun het volgende seizoen inluiden. Hilda en Jan verwelkomen u graag ook in 2022 op onze pittoreske jachthaven. Vanzelfsprekend kunt u nog steeds uw vaarvakantie 24-7 reserveren in het bij u bekende en vertrouwde boekingssysteem. Wij willen u danken voor het jarenlang in ons gestelde vertrouwen en de vaak prettige samenwerking en wensen wij u nog veel fantastische momenten in het mooie waterrijke Fryslan!

Zurück zur Übersicht
Anmelden Newsletter

Empfangen Sie als erste, die neueste Nachrichten und attraktive Angebote von Maran in Ihrer Mailbox!